Ankara Esenboga Havalimanı Araç Kiralama

Ankara Esenboga Havalimanı Araç Kiralama

Ankara Havalimanı Araç Kiralama Şirketi

Atlantis araba kiralama havalimınında günün her saati kiralık araba hizmeti vermektedir. Tek tıkla bize ulaşın rezervasyonunuzu yapın uçuş bilgilerinizi bize bildirin sizi araç kiralama hizmetlerinizde geniş araç filomuzla sizin çözüm ortağınız olmaya hazırız. Atlantis Esenboğa Araç Kiralama Şirketi.


Ankara Filo Kiralama İhtiyaçlarınızda Atlantis Araç Kiralama Hizmetinizde

Birçok sektörün çalışma performansı için uygun bulduğu hizmetlerden biri de kurumsal araç kiralama olmaktadır. Araç filosu kiralamanın avantajlarından en büyüğü firmalar için daha ekonomik daha masrafsız bir şekilde şirketlerinin binek araç açıkları kapatmak olmaktadır. Bu hizmetin birçok sektörde en gözde tercihlerden biri haline geldiğini söyleyebiliriz. Çünkü bir şirket bir araç filosu kiraladığında öncelikle tüm araç sigortası ve kasko masraflarından kurtulur. Ayrıca bunlarla ilgilenecek olan elemanların teminin de kurtulmuş olur. Bunun yanında bir arabanın satın alım maliyeti doğrudan ortadan kalkar. Ki bütün bir araç filosu düşünüldüğünde bu önemli oranda bir maddi getiri olarak karşımıza çıkar. Özellikle araçların ön planda olduğu hizmet sektörlerinde firmaların araç modellerini sık sık yükseltme zorunlulukları bulunur. Araç kiralama kolaylığı sayesinde şirketlerin ikinci el araç satımı konuları ile uğraşma zorunluluğu da ortadan kalkar. Peki kurumsal anlamda bir araç filosu kiralamak istiyorsanız hangi hizmetleri alabilirsiniz?



Araç Sigorta ve Kasko Yenilemesi İle Araç Muayenesi Hizmeti

Öncelikle araçlarınızın periyodik bakımlarının, sigorta ve kasko yenileme işlemlerinin, kiralık araç muayenelerinin, filonun asıl sahibi olan kiralama şirketi tarafından yapılacağından emin olabilirsiniz. Özellikle araçların muayenesi birkaç gün alabileceğinden geçici olarak sizin için temin edilen araç filosunu kullanma imkanına sahipsiniz. Bu sayede birkaç günlük mağduriyetinizden doğacak maddi kayıplarınızın önüne geçilmektedir.



Arıza Yönetimi Uygulaması 

Alacağınız filo kiralama hizmetinin yanında, hasar ya da arıza yönetimi uygulamasını da satın almanız söz konusu olacaktır. Bu hizmet hayat kurtaran kimi zamanda maddi anlamdaki kayıplarınızı önleyen bir sistemdir. Araç üzerinde bulunan çeşitli etiket sistemleri sayesinde, üstün bir teknik donanımın varlığı ile araç filonuzdaki tüm araçlar tek tek kontrol altında tutulur ve hasar durumları firma tarafından izleme altına alınır. Dolayısıyla önceden hasar ve arıza tespiti yapılabilir.


Arıza ve İstek Durumlarında Araç Transferi Hizmeti

Araçlarınızdan herhangi biri yolda kaldığında, size en yakın araç filosu merkezinden bir araç gönderilebilir. Bu sayede ne çalışanlarınız mağdur edilmiş olur ne de maddi anlamda bir kaybınız olmuş olur. Araç transferi hizmeti olarak bilinen bu hizmeti, aynı zamanda bireysel araç kiralamada önceden rezervasyon hizmeti alarak aracınızı bulunduğunuz noktaya çekiciler ile transfer ettirebilmeniz de söz konusu olabilmektedir.


HGS Kart Sistemi Hizmeti 

Tüm araçlarınız, kurumsal rent a car hizmeti ile teknik bakımdan tam donanımlı olarak firmanızın kullanımına sunulur. Aynı zamanda çağın gereklilikleri de düşülüp çeşitli trafik kuralları ve sistemleri ile karşılaşmanız durumunda mağdur olmanız engellenmektedir. Köprü geçişlerinde mevcut olan HGS geçiş sistemi de bunlardan bir tanesidir. Bu konu ile ilgili tüm etiketler ve yasal düzenlemeler, kiralayacağınız araçlar için önceden düşünülür ve yapılır. Elbette tüm bu hizmetleri alabilmeniz için öncelikle kaliteli bir firmayı tercih etmeniz gerekmektedir.


Whatsapp Telefon