Araba Kiralama Ankara

Araba Kiralama Ankara
ARABA KİRALAMA ANKARA HAVALİMANI

Şirketlere Özel Araba Kiralama Şartları Atlantis'te


Şirketler ve Şahıs firmaları ;  ister 1 adet ister 100 adet  Ankarada Araba Kiralama ihtiyaçlarınız için en uygun fiyata en kısa zamanda çözüm ortağınız olmaya hazırız. Haftalık , aylık ve yıllık kiralamalarda araç sayı sınırı olmaksızın otomobil , hafif ticari , ticari araba kiralama ihtiyaçlarınız için bizi arayın yada mail yoluyla vergi numaranız ve vergi daireniz bildirmeniz yeterli gerekli araştırma maximum 5 dakika içinde yapılıp ihtiyacınız olan araç kiralama hizmeti çözüme ulaştırılmaktadır. 
Ankara Araba Kiralama Atlantis  olarak amacımız şirketlerdeki işlem prosedürünü en aza indirip kısa zaman da ihtiyaç olan Ankara Kiralık Araba firmanıza veya şirketinize tedarik yapmak ,  böylece daha çok müşteriye  daha kısa zamanda cevap vermeyi planlamaktayız.

Ayrıca Araba Kiralama Ankara otomobil parkımızın büyüklüğü ve çeşitliliği şirketinizin ihtiyacı olan her tür araca sürücülü , sürücüsüz  tek bir tedarikçi araba kiralama şirketiyle çözüme ulaştırmanızı sağlamaktadır. 


ANKARA ARABA KİRALAMA

Otomatik vites - Düz vites - Diesel - Benzinli araç kiralama seçenekleri sunmaktayız.  Çok sayıda marka- model kiralık arabaya sahip olan geniş filomuz sayesinde dilediğiniz arabayı kolayca kiralayabilirsiniz. Tüm kiralık araçlarımıza buraya tıklayarak bakabilirsiniz.




Hafif Ticari Araba Kiralama





Fıat Yeni Doblo 1.6 M.jet motor 5 kişi taşıma kapasitesi ticari seçeneği mevcuttur.


Ankara Panelvan Kiralama




Ticari araç kiralama da ise Fıat Ducato Panelvan Kamyonet kiralık araçlarla
yükünüzü kendiniz  taşırken 3 kişilik taşıma kapasitesi sayesinde aynı araçta yolculuk yapma imkanıda vermektedir. Bu sayede hem malzemenizi özenle taşıyın hem de başka araca gerek kalmaksızın tek araçla yakıt ekonomisi , zaman kaybı , yolculuk riskini teke indirin.





Atlantis  Minibüs Kiralama size 9 -10 ve 17 Kişilik minibüs kiralayabilme seçenekleri sunmaktadır. 9 -10 Kişilik araçları sürücüsüz ve sürücülü kiralayabilmektesiniz. 17 Kişilik araçlarda ise sadece sürücülü hizmet vermekteyiz.

Whatsapp Telefon