Araç Kiralarken Yanılmayın !

Araç Kiralarken Yanılmayın !

Araç Kiralarken Yanılmayın  !

Araba kiralama sektörü genel olarak sıkıntılı bir iş alanıdır. Bunun en büyük sebebi bu işi kaçak yollarla yapan kişi sayısının fazla oluşundan ileri gelir. Resmi belgeleri ve vergiye tabi olmayan, az sayıda araba toplayıp bunları kiraya vermeye çalışarak para kazanan insanlar haliyle müşteri memnuniyetini ikinci plana atarlar. Bu tarz iş yapan kişiler bu işi kalıcı olarak yapmayı düşünmedikleri için her zaman para öncelikli çalışırlar. Bu yüzden de bu kişilerden araba kiralama yapan müşteriler çoğu zaman farklı mağduriyetler yaşarlar. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak ve araba kiralarken yanılmamak  için nelere dikkat etmeniz gerektiğini önceki yazılarımızda uzun uzun anlattık, yazıya girip okuyabilirsiniz.

Sık araç kiralama yapan müşterilerimizin başına çok gelen olaylardan birisi Havaalanın'da kiralama yaptığı araba kiralama firmasına ulaşamamak ve mağdur olmaktır. Araç kiralama işini kaçak yapan bazı kişiler daha fazla para aldıklarında aynı kiralık arabayı birden fazla kişiye kiralayabilmektedirler. Böyle olunca yaz tatili planları ile Ankara'ya uzun yolculuklar sonrası gelen misafirlerler havaalanında kiraladıkları aracı göremiyorlar ve kiralama yaptıkları kişiye ulaşamıyorlar. Bu duruma bizler özellikle yaz aylarında çok kez şahit oluyoruz. Tatil için gelinen yerde daha tatil başlamadan yaşanan böyle bir olan motivasyonu ve moralleri alt üst edebiliyor. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak adına rent a car firmasını seçerken özenli olmanızı öneriyoruz. Köklü, bilinen, vergi levhası olan, araçlarında özellikle rent a car kaskosu olan firmaları tercih etmeniz durumunda bu gibi durumlarla karşılaşma ihtimaliniz düşecektir.



2016 da Yeni Model Kiralık Arabalar


Atlantis Ankara Araç Kiralama her sene olduğu gibi bu senede araç kiralama filosunu yeniliyor ve yeni marka- model araçlarla sizi karşılıyor. Zengin çeşit kiralık araçlarıyla uzun yıllardır sizlere hizmet veren firmamız, işimizin temeli olan araba çeşitliliğine asgari önem vermektedir ve her sene eski araçları elden çıkararak yerlerine yeni model araçlar satın almaktadır. Özellikle minibüs kiralama ve panelvan kiralama hizmetlerinde Ankara'da öncü olan firmamız kurumsal kiralama ve şahsi kiralamalar içinde filosunu dahada güçlü bir hale getirdi. Tüm araçlarımızı buraya tıklayarak inceleyebilir ve rezervasyon yapabilirsiniz.

Whatsapp Telefon