Atlantis Araç Kiralama Filosuna Bakış

Atlantis Araç Kiralama Filosuna Bakış
 

Araç Kiralamanın En Önemli Unsuru Kiralık Araç Filosu

Rent a car söz konusu olduğunda işin en önemli kısmını kiralık arabalar oluşturur. Bunun dışında elbette müşteri desteği , güler yüzlü hizmet,  fiyat gibi etkenlerde sizlere verilen hizmetin kalitesine doğrudan etki etmektedir. Fakat rent a car şirketi ne kadar kaliteli hizmet verirse versin eğer size sunduğu kiralık araçları eski, bakımsız ve sizlere sorun çıkaracak yapıdaysa verilen hizmetin, size gösterilen güler yüzün pek önemi kalmaz. Atlantis Araç Kiralama yakın zamanda  kurulmuş, sektöre yeni girmiş bir rent a car şirketi değildir. Ankara'da uzun yıllara dayanan, babadan oğula geçen bir firmadır ve bunun getirdiği tecrübeler ile sizlere sunduğu hizmetin kalitesini her geçen gün artırmakta kararlıdır. İşimizin en önemli ve büyük kısmını oluşturan kiralık araba filomuza bu sebeple üst düzey bir önem veririz. Sizlerin yapacağınız yolculuklarda sorun yaşamamanız açısından yaptığımız işin en önemli parçası sizlere sağlam, yeni, bakımları eksiksiz olarak yapılmış kiralık araçlar sunmaktır. Yolda sorun çıkması bir yana bu sizlerin güvenliğiniz açısından büyük önem taşır ve Atlantis Araç Kiralama olarak sizlerin güvenliği bizler için her şeyden ama her şeyden daha öncelikli bir konudur.  


Her Yıl Sıfır Kilometre Kiralık Araçlar

 Az önce saydığımız sebeplerin sonucu olarak her yıl düzenli bir şekilde elimizdeki yaşını doldurmuş olan kiralık arabaları emekliye ayırarak yerine yenilerini satın alırız. Bu istisnasız olarak her yıl rutin bir şekilde uygulanan bir işlemdir. Ayrıca konu sadece eski arabaların yenileriyle değişmesi değildir. Her yıl araba teknolojisi değiştikçe yeni marka- model arabalar piyasaya çıkmaktadır. Bu yüzden sizlerden gelen talepler de her yıl farklılık göstermektedir. Sizlerin farklı marka - model kiralık araç isteklerinize olumsuz yanıt vermemek adına araba gündemini takip ederek yeni çıkan modelleri filomuza katarız. Ankara'nın bu anlamda en zengin çeşite sahip kiralık araba filosuna sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu konuda iddialı olmayı hak olarak kabul ediyor ve bundan gurur duyuyoruz.  



Kiralık Minibüs Konusunda da İddialı Araba Kiralama Şirketiyiz

Ankara, minibüs kiralama alanında çok fazla alternatif sunamayan bir alandır. Bu boşluğu geçtiğimiz yıllarda fark ettik ve bu alana ciddi boyutta yatırımlar yaptık. 2016 yılında minibüs ve panelvan kiralama konularında Ankara'nın en iddialı rent a car şirketi olma yolundayız. Filomuzda minibüs ve panelvan kiralama yapmak isteyen misafirlerimiz için çok sayıda model bulunmaktadır. Otomobil kiralamaya nazaran daha güçlü bir yatırım gerektirmesi, talebin araç kiralamaya göre daha düşük olması gibi sebepler yüzünden rent a car şirketlerinin çok sıcak bakmadığı bu alanda bizler önemli oranlarda yatırım yaptık ve sizlerin taleplerini bekliyoruz...

Buraya tıklayarak Kiralık Araç Filomuza ve Fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Whatsapp Telefon